Scan QR-koden
- så er du i gang

Download Recommendatings app. Det tager kun 5 minutter at oprette din profil, og så er du ét skridt tættere på at finde ægte kærlighed – The Real Thing.

Tryg og sikker netdating

Sikkerhed og tryghed er grundstenene i vores datingunivers. 

Universet er skabt af danske kvinder for at tilbyde et sikkert, sjovt og ærligt sted, hvor mænd og kvinder, der søger en partner, kan møde ærlige og ligesindede mennesker. 

Vi er ikke en hurtig swiping-app eller et sted fyldt med falske profiler. Vores medlemmer er ægte mennesker med et ønske om at møde en partner for livet.

Hos os finder du The Real Thing – alle profiler valideres med MitID, ingen kan udgive sig for at være en anden, og ingen profiler er falske eller AI-genereret. 

Seniordating - Find en partner

Selvom vi validerer din profil med MitID, deler vi selvfølgelig ikke dine personlige oplysninger, og du kan også bruge et alias som profilnavn, hvis du ønsker at være mere anonym til at starte med. 

Når din profil er valideret, gemmes disse oplysninger, og du skal ikke benytte MitID, næste gang du logger ind.

Leder du efter ægte kærlighed?

For os handler netdating ikke blot om at finde en kæreste. Det handler om at finde The Real Thing. Ægte kærlighed. Derfor er Recommendating stedet, hvor du finder ægte profiler med ægte følelser og muligheden for at skabe ægte romantik. 

Netdating skal være lige så spændende og nervepirrende, som vi kender det fra traditionel dating. Det skal give sommerfugle i maven og sætte gang i spirende følelser.

Det skal være trygt og sikkert, så de positive følelser får lov at blomstre frem frygt for at møde falske profiler og dårlige intentioner.

Find en kæreste bedste dating app

Det skal være ægte romantik og ægte matches. Det skal ikke være matches baseret på forudprogrammerede algoritmer eller klassiske stereotyper. Kærligheden skal have lov til at opstå af sig selv, så modsætninger kan mødes, og kemi kan opstå helt naturligt. 

Dating og kærlighed skal være The Real Thing! 

Recommendating - dating med anbefalinger

Recommend

– din fantastiske veninde, bedste ven, lækre kollega eller en anden, der fortjener at finde The Real Thing.

Giv din ven, kollega eller søskende en ny chance for at finde ægte kærlighed. Du behøver ikke at oprette en profil – klik blot HER og anbefal din skønne single (bare rolig, vi hjælper dig igennem med stikord og andet godt). Når du har fulgt de 7 trin, sender vi din anbefaling til den person, du gerne vil hjælpe videre på datingeventyret mod at finde en kæreste. Og hvis han eller hun vil oprette en profil med din anbefaling, kan det ske med et enkelt klik.

Din anbefaling bliver først godkendt og aktiveret, når din single har accepteret.

Date

Single og træt af useriøse dating sider? Opret en profil og få anbefalinger fra dem, der kender dig bedst.

Opret en profil, som du kender det fra andre dating apps. Hos os er det et krav, at du validerer din profil med MitID. Det sikrer, at du er dig – og du kan ikke udgive dig for at være en anden. Sådan skaber vi et sikkert og trygt datingunivers. Som noget unikt for Recommendating kan du bede en ven eller din familie om at give dig en anbefaling. Det er ikke et krav. Men husk: Jo flere gode anbefalinger, du har, desto oftere bliver du vist i din måske kommende partners feed.

Kom i gang allerede i dag. Opret en profil. Få en anbefaling. Find The Real Thing.

Gemmer du guld i vennekredsen?

Når man holder af nogen, vil man gerne hjælpe dem med at finde det helt rigtige match. Jeg synes, det er supernemt og hurtigt at bruge fem minutter på at skrive en anbefaling, og sådan tror jeg, at mange har det. Det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne gøre for min veninde. Den person, som er single, har måske svært ved at sælge sig selv. Og nogle gange ser andre noget i én, man ikke selv ser.” – Christina 35, veninde med Betty.

Giv en kærlig anbefaling nu og send din ven afsted på et spændende datingeventyr fyldt med oplevelser.

Vil du anbefale din søde ven eller lækre kollega? Vi hjælper dig.

Opret en profil.
Få en anbefaling.
Find The Real Thing.

Afspil video

Følg med på Instagram

Nogle gange har man bare brug for hjælp fra sine venner 😜 Det kan du få på Recommendating 💞

#pivot
Singleevent på Bar7 🍸💖

Vi gentager succesen og har stablet endnu en fredagsbar på benene 🍹 Helt eksklusivt har vi booket hele Bar7 i København kun til os ⭐️ Læs mere og tilmeld dig på vores Facebookside 🩷
Tusind tak for en fantastisk eftermiddag og aften til vores singleevent på Papirøen 🩷 

Det var super dejligt, at så mange af jer havde lyst til at komme over og hilse på. Det var en kæmpe optur for os. 

Vi er overvældet og glade over, at så mange af jer bakkede op om arrangementet. Det blev vurderet, at vi var ca. 600 glade fredagsbar-mennesker 🥳

Vi tog en Pippi Langstrømpe tilgang: ”Det har vi aldrig prøvet før, så det klarer vi helt sikkert”. 

Men det er jo ikke uden læringer, som vi selvfølgelig har taget med os til næste event. Et par af de vigtigste læringer er, at næste gang vil vi gøre det mere synligt, hvem der hører til arrangementet samt sikre, at der er flere barer og bartendere 🤵🏼🤵🏼‍♀️

Her er lidt stemningsbilleder fra eventet ☀️ Dig, der har fået taget portrætbillede vil snart modtage dine billeder på mail 📸

Tak for at skyde vores weekend i gang med god energi 💥 Vi glæder os til snart at løfte sløret for næste event. 

Indtil da vil vi blive virkelig glade for, hvis du har lyst til at tjekke vores app ud 📲 Du kan finde direkte link til den på vores hjemmeside: https://www.recommendating.dk
 
De varmeste hilsener

Katja & Lotte 🌸
Efter mange uengagerede dates tog vi sagen i egen hånd og skabte Recommendating 💖 Et datingunivers for modne, seriøse singler, der gør en indsats. Både i deres profil, og når de går på dates. 

PS: Arthur arbejder vi dog stadig på 🐱
Når han siger, han er til heste…? 🐴

Fake news lever i bedste velgående. Stop med at lede de forkerte steder. Find prinsen på den hvide hest på Recommendating #TheRealThing
Singleevent på Papirøen ☀️💕

Mandag! Perfekt dag til at kickstarte weekenden! 😉 

Vi tester baren på Papirøen, hvor vi snart fyrer op for en fantastisk fredagsbar i disse skønne rammer 🥂

Så sæt et stort kryds i kalenderen fredag den 30. august og hold øje med invitationen på Facebook. Det bliver sjovere end en fredag på en mandag🍸😎